joi, aprilie 29, 2010

Calatorii {fotografie de calatorie}

Salutare tuturor cititorilor acestui blog!:) Stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu v-am mai incantat ochii cu ceva poze, dar in viata reala am muncit la un nou proiect pe care il voi impartasi cu voi cat mai curand (sper).

Acest post contine poze de anul trecut pe care inca nu am apucat sa le impartasesc cu voi – un drum facut pe ruta Cluj-Bucuresti, via Campina si castelul Peles :) Pozele sunt facute cu Kodak DX 6490, prietenul meu de aproape 6 ani.

Va las sa va bucurati de imagini:

Bucuresti_Olga & Ruxy4

 

Ajunse in Campina, Ruxy (prietena mea - am pornit la drum doar noi doua) mi-a aratat castelul Iuliei Hasdeu, care atunci era in renovare (nu stiu care e situatia acum), asa ca l-am vazut doar pe dinafara.

Collages

 

Am ajuns la Bucuresti, unde ne-am plimbat prin oras in cele 3 zile cat am stat acolo… Aici e parcul de langa Blvd. Aviatorilor, chiar langa “palatul” lui Becali :)

Collages2

 

Muzeul Taranului Roman

Collages1

 

Am ajuns inauntru si, dupa cateva poze, o doamna draguta mi-a atras atentia ca nu e voie sa  facem poze… asa ca am lasat aparatul si ne-am bucurat de vizita.

Bucuresti_Olga & Ruxy

 

Pete de culoare in fata muzeului:

Bucuresti_Olga & Ruxy2

 

Peste drum de muzeu, o cladire in stil caracteristic Tarii Romanesti:

Bucuresti_Olga & Ruxy1

 

Bulevardul Victoria (sper ca nu ma insel):

Collages3

 

In drum spre casa am oprit la castelul Peles – eu am fost fermecata de frumusetea castelului, atentia la detalii si arta cu care a fost decorat!

Collages4

 

Bucuresti_Olga & Ruxy6

 

Bucuresti_Olga & Ruxy7

 

Bucuresti_Olga & Ruxy9

 

Collages6

 

Collages7

 

Collages8

 

Bucuresti_Olga & Ruxy5

 

Bucuresti_Olga & Ruxy3

 

Echipa – in a doua poza de jos, unde aparem toate: sora mea Gabi, Ruxy, eu si Mihaela, care acum e in Irlanda si careia ii trimitem pupici cu miros de salcami infloriti:)

Asta pentru ca stiu sigur ca va vedea acest post!

Bucuresti_Olga & Ruxy8

0 comentarii: