duminică, mai 10, 2009

Cosmina & Lucian - nunta

Ce vedeti mai jos s-a intamplat foarte repede pentru toata lumea:) Mai exact, de la momentul in care am fost contactata sa fotografiez nunta Cosminei cu Lucian (si invers:) ) pana la momentul tortului, au trecut vreo 3 zile.

Intr-o zi de joi m-a sunat Lucian, proaspat aterizat pe pamant romanesc dupa mai bine de 20 ore de zbor din Australia, sa imi propuna sa fotografiez nunta din Romania, care va avea loc la  sfarsitul saptamanii. Fiind foarte ocupata cu promotia 2009 (o parte din ea), am stat un pic pe ganduri, stiind cata munca presupune o nunta dupa ce aceasta se termina (mai ales daca lumina nu a fost foarte generoasa cu tine si a trebuit sa te descurci cu Photoshop-ul). Ei mi-au spus ca nu sunt pretentiosi si ca deja au facut nunta in Australia, si cea de aici e pentru prietenii si familia lor, mai ales prietenii lui Lucian, care a crescut in biserica din Huedin. Am hotarat pe loc ca o voi face, si aici vedeti o parte din imaginile rezultate:) Cosmina a fost o mireasa relaxata si foarte frumoasa, mirele nu a fost nici el mai prejos:)

Si ma bucur ca s-au gandit la mine ca fotograf al nuntii alaturi de prietenii lor!

 

lc 014 b lg
in asteptarea masinii care sa ii duca la restaurant, am profitat de pauza, si am facut cateva poze cu mirii...

lc 052 a lg
lc 018 lg

lc 031 a lg
Spatele gradinii lui Lucian s-a dovedit un loc perfect pentru poze...
lc 063 a lg 

Lucian, admirandu-si mireasa...
lc 234 a1 lg
lc 061 a lg

lc 056 a lg

 

 

lc 211 a lg

Lucian cu o parte din fete...

 

lc 213 a lg

Cosmina si baietii, mai curajosi sa apara in poza alaturi de mireasa...:)

 

lc 412 a1 lg

momentul binecuvantarii evenimentului...

 

restaurant lg

privire panoramica a restaurantului de la Leghia

 lc 027 a1lg

Casa de piatra si multe binecuvantari celor doi care, la cateva zile de la nunta au zburat spre Australia, unde Lucian isi va incepe viata alaturi de mireasa lui!

 

0 comentarii: